lauantai 15. lokakuuta 2011

Gallup: mikä oli ensirakkautesi?

Pitkästä aikaa galluppia :). Tällä kertaa kenties jotain muuta kuin neulomiseen tai virkkaamiseen liittyvää. Mikä oli siis ensirakkautesi, nyt ei puhuta ihmisestä vaan jostain muusta?

Mulla se oli valokuvaus. Ekan kameran sain joskus vuonna 1 tai 2, kauan aikaa sitten joka tapauksessa :). Välillä olen hänet unhoittanut ja melkein hyljännyt, mutta sitten taas tuli palaa kirkkaammalla liekillä. Edelleen puhun valokuvauksesta :). 
Viimeaikoina olen halunnut oppia ottamaan parempia kuvia ja ostin hiljattain ekan järkkärini, Canon EOS 550D -kameran. Vielä, kun saisin opeteltua sen käytön... mahdollisuuksia tulee niiiiiin paljon enempi, kun oppisi ja sisäistäisi kaiken, mitä eri asetukset tuovat mukanaan. 
Ehkä jonain päivänä olen hyvä valokuvaaja, vaikkakin se pysyisi "pelkästään" harrastuksena. Tällä hetkellä mieluisin kohteeni on luonto ja tykkään ottaa lähikuvia. Haluisin osata ottaa myös hyviä/upeita henkilökuvia eli harjoittelua, harjoittelua ja harjoittelua :). 

9 kommenttia:

 1. Kylläpä kyselet vaikeita. Valokuvaus on kyllä ollut aina lähellä minunkin sydäntä. Olin jopa pari kesää Finecalla kesätöissä suurkopistina eli istuin koneen ääressä valottamassa valokuvapaperia.
  Toisaalta olen aina rakastanut neulomista. Muistan, kun kolmannella luokalla opeteltiin koulussa neulomaan ja minä osasin jo silloin neuloa, kiitos äitini. Toisaalta olen vasta myöhemmältä iältä oppinut tekemään työt myös loppuun nuorempana jäi päättelyt useimmin tekemättä ;)

  VastaaPoista
 2. Hih - tämä on kiva:)

  Ihan ensimmäinen rakkauteni oli Darts, olin joskus nuoruudessa jopa A-korttilainenkin. Toinen taisi sitten olla ompelu, lapset olivat lähestulkoon minun ompelemissani vaatteissa jossain vaiheessa. Sittemmin se on saanut väistyä näiden neulomusten tieltä.

  Kaikkein suurin rakkauteni tähän asti onkin lankojen värjäys, siitä hulluudesta en toistaiseksi olekaan parantunut vielä:)

  VastaaPoista
 3. Kirjat, absolutely! Ehdottomasti edelleen ja pahasti. Sit koirat, käsityöt, Kreikka ja sudoku... Johan tuossa on suurelle sydämmelle rakastettavaa :)

  VastaaPoista
 4. Ensirakkaus!Sama kuin Veellä, kirjat! Ahmimalla kirjaston lasten ja nuorten kirjahyllyt, sitten historialliset romaanit. Tuntui kuin olisi saanut elää monta elämää. (nykyisin yhdessä on riittävästi)

  VastaaPoista
 5. Kirjat ja lukeminen ehdottomasti täälläkin, ja se lempi roihuaa vieläkin - jopa niin, että se on osa ammattia. Aloitin alaluokilla kansansaduista, nykylukemisia voi kurkata, kun klikkaat nimeäni. Villavaaran rinnalla kulkee siis Vino monokkeli.

  VastaaPoista
 6. Myös mulle kirjat ja lukeminen on se ensimmäinen rakkaus. Taisi lähteä siitä, kun ala-asteen toisella luokalla äidinkielen harjoituskirjassa oli piirretty kuva tornista, jonka seinässä oli erikokoisia kiviä. Aina, kun oli lukenut yhden kirjan, sai värittää yhden kiven. Siitä se innostus sitten lähti. Valitettavasti tälle harrastukselle ei ole viime vuosina löytynyt entiseen malliin aikaa. Vaikka luettua on toki edelleen tullut paljon, nyt vain tenttikirjoja... :/

  VastaaPoista
 7. ManteliMinni, taitaapi olla meillä sama ala!

  VastaaPoista
 8. Kirjat ja lukeminen - ja ovat edelleen! Ei tuo ole mihinkään kadonnut muiden tieltä.

  VastaaPoista