maanantai 26. syyskuuta 2011

Viikon 39 valmistuneita/raportoituja

4. Nele
5. Katjuksa
6. Lilia
7. Täti Sininen
8. Ihalaiska
9. Lankavakka
10. notto
11. Miima
12. Mammukka ja tytöt
13. Ladybug 
14. Ulla
15. FinElisa 
16. Yovela 
17. Zelda
18. LankaTaika
19. Safron
20. Pappilan mummo
21. Lila
22. Jaana
23. Raitasukka
24. Villanne 
25. Canis
26. Anne-MariViikon 38 listan päivitys huomenna, kun saan viestit etsittyä kämmini takia. Viestit päivitetty jokaisen omiin lokeroihin kyllä! Sieltä voi käydä tsekkaamassa onko tullut perille! -Roina-

6 kommenttia:

 1. Sunnuntaina (ja lauantai iltana) lähetetyt viestit vielä päivttämättä. Oli tarkoitus päivittää eilen illalla, mutta oli vähän huoli koirasta, niin unohdin sen sitten tyystin. Tänään illalla ratsastustunnin jalkeen tulossa :)

  VastaaPoista
 2. Minnuu ihan pelottaa, jotta nuo "emot" väsyvät ja stressaantuvat tämän tempauksen takia. Ollaan ymmärtäväisiä, jos päivitykset eivät ihan heti tulekaan.

  VastaaPoista
 3. Niin mut ku virheellisesti raportoidut eivät listaan tule, niin väkisinkin tulee mieleen, että pitäiskö laittaa uusiksi.....

  VastaaPoista
 4. Vieläkö se pätee, että blogin linkki voi olla tekstissä linkkinä? (Eli kun lähettää listaa valmistuneista, näkyvissä on vain ne töiden nimet, mutta ne nimet ovat valmiita linkkejä, ettei tarvitse blogin "laatikossa" olevia sanoja muuttaa linkeiksi, vaan vain korvata valmiilla lähetetyllä linkillä.)

  Itse lähetin sunnuntaina "puolivälipäivityksen" ja mietin minäkin nyt, oliko siinä jotain vialla. Tuo on ainut selitys minkä keksin... Ja kuitenkin teen ne valmiit linkit auttaakseni, en hankaloittaakseni päivitystä.

  VastaaPoista
 5. Jaana: Linkki erikseen, on sillätavalla mulle ainakin helpompaa, kun siirrän viestit ensin Open Officeen ja sen kautta Bloggiriin, kun tuplatilitys ei onnistu enää.

  VastaaPoista
 6. Jaana, mulle(kin) on helpompaa, jos linkki ei ole tekstissä, vaan erikseen. Mä kopsaan viestit ensin EditPadiin ja sieltä Bloggeriin. Jos laitat kuitenkin linkin tekstiin, mä pystyn linkin kyllä kopsaamaan eikä estä mun päivitystä.

  Kaikista tärkeintä on kuitenkin, että raportoidaan ohjeiden mukaan eikä kitistä... jos ei raportit näy, sitten osallistuja selvittää syyn ja laittaa uudelleen. Ei se todellakaan ole mitään tähtitiedettä mun mielestä. Välillä tuntuu, että emoja melkein syytetään joustamattomiksi ja keksitään kaikkia selityksiä... aina en vaan oikein niitä jaksaisi. Oma vika, mitäs lähdin emoksi :).
  Tätä ei ole tarkoitettu henk.kohtaisesti kellekään, vaan ihan yleisjupinana mun taholta :).

  VastaaPoista