Palkinnot ja äänestys

Alle kopioitu pari aiempaa postausta liittyen palkintoihin ja äänestykseen:


PALKINNOT

Ihalaiska laittaa jakoon itse neulomansa huivin (lähettää itse suoraan), menee äänestyksessä toiseksi eniten ääniä saaneelle :)

Marelo laittaa arvottavaksi palkintoja kaikkien kesken (lähetetty Lilialle) :)

Lila tekee kaksi satsia silmukkamerkkejä: 10 kpl yhteen satsiin (neljä avattavaa ja kuusi kiinteää). Mukaan myös molempiin satseihin neulojankorvikset.

Drucilla lahjoittaa arvottavaksi kahdelle KyJyilijälle baskerit hyvästä yrityksestä, vaikka kaikki ei oli syystä tai toisesta mennyt ihan nappiin. (lähetetty Lilialle)

Mammukka laittaa jaettavaksi yhden Marimekko-kankaisen tyynyliinan.

Krista lupaa palkinnon arvottavaksi kaikkien kesken, joiden KyJy-töiden yhteenlaskettu langankulutus on 5 kiloa tai enemmän. Tarkoitus kannustaa niitä, jotka tekevät ehkä vähän isompia töitä =).

Katjuksa ompelee kaksi projektipussukkaa, jotka postittaa itse voittajille näiden kriteerien mukaan:
** Onnistuu KyJyssä, eli saa vaaditut työt jouluaattoon mennessä valmiiksi JA on kuluttanut ENITEN (grammamääräisesti) lankaa.
** Onnistuu KyJyssä, eli saa vaaditut työt jouluaattoon mennessä valmiiksi JA on kuluttanut näihin töihin VÄHITEN lankaa kyjyilijöistä.

Appelsiini  haluaa tarjota jotakin palkinnontynkää värikkäimpiä töitä tehneelle kyjyläiselle. Emot saavat diktaattorimaiset oikeudet valita värikkäimmät kyjyt aloittaneen ja lopettaneen osallistujan. Appelsiini lähettää palkinnon itse ja se sisältää kaikenlaista käytännöllistä, höpöä ja söpöä :).

Sunflower eli minä eli toinen emoista haluaa palkita kauneimman huivin tekijän. Valitsen itse palkinnon saajan. Palkintona on voittajan valitsema maksullinen ohje joko Ravelrystä tai Twist Collectivesta. 

Zelda laittaa tarjolle yhden vyyhdin hänen itse värjäämäänsä sukkalankaa. Palkinto arvotaan kaikkien kesken.

Pirjo tekee kaksi palkintoa; amigurumeiden innoittamia penaaleja, joiden sisälle tulee tarpeellista käsitöihin liittyvää. Palkinnot voidaan yhdistää johonkin toiseen palkintoon tai sitten vaikka jakaa kannustuspalkintona parhaimmasta yrityksestä ;) Tai arpoa kaikkien osallistujien kesken... tämä on vielä mietinnässä. 

Roina eli toinen emo haluaa antaa palkinnon upeimman villatakin/-paidan neulojalle(/virkkaajalle). Valitsen itse upeimman tuotoksen. Palkinto on jonkinlainen ylläri, koska jakaja itsekkään ei vielä tiedä sitä! Todennäköisesti se sisältää jotain lankaa ja muuta ylläriä.
 Roina lähettää myös yhteiseen kerättävään palkintoon jotain makeaa suuhunpantavaa :(läheteään Lilialle vasta myöhemmin, ettei mene huonoksi!) 

Vee lähettää Lilian kokoamaan palkintopottiin pussillisen lasihelmiä, sillä ehdolla, ettei saa niitä itse takaisin ;)


***********************************

Palkintoja voi siis lähettää Lilialle, joka kerää niistä isompia voittoja, MUKAAN POSTIMERKKEJÄ!

Tai, jos haluaa voi sähköpostin kautta ilmoittaa, jos haluaa itse laittaa jakoon jonkun palkinnon, jonka itse lähettää. Voi ilmoittaa, mikä se on, mutta ylläripalkinnotkin kelpaa! :) Myös arvontaperusteen voisi ilmoittaa (kaikkien kesken arvottava, koko projektissa onnistunut/epäonnistunut...)


*********************************

ÄÄNESTYS ja PALKINTOARVONTA

Tempauksen lopuksi suoritetaan äänestys, jossa saavat äänestää kaikki tempaukseen osallistuneet. Ulkopuolisten ääniä ei lasketa. Osallistujat saavat valita, kenen KyJy:ssä valmistuneet työt ansaitsevat voiton. Äänestyksen voittaja saa palkinnon. Muut palkinnot jaetaan arpomalla.

Äänestys alkaa tempauksen lopuksi jouluaattona 24.12.2011 ja äänestysaikaa on 10.1.2012 asti. Äänestyksen voittaja ja arvonnassa voittaneet ilmoitetaan 15.1.2012 mennessä.

Omaa suosikkia voi äänestää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
aatostaattoon@gmail.com. Merkitse otsikoksi KYJY-äänestys ja kirjoita viestikenttään suosikkisi nimimerkki. Huomaa, että äänestää täytyy samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet alussa ilmoittautunut KyJyyn.

Palkintoja saa kernaasti lahjoittaa. Palkinnoista vastaa Lilia. Ota yhteyttä KyJyn sähköpostiin
aatostaattoon@gmail.com ja saat osoitteen, johon voit postittaa palkinnon. Mukavaa olisi, jos laittaisit palkinnon mukaan postimerkkejä, jottei vapaaehtoisesti palkinnoista huolehtiva joudu yksin maksamaan postimaksuja.