torstai 28. heinäkuuta 2011

Alle 2 viikkoa alottelua aikaa jäljellä!

Tämä päivä mukaan laskettuna 13. :o Ompas aika kulunut sukkelaan!
Onko teillä vielä paljon aloittelematta? Minulta puuttuu vielä puolet ja 1 on valmiina, 1 pingotusta vaille, muut totaallisen kesken. Uskon kyllä aika vahvasti, että tulen kaiken saamaan valmiiksi ajallaan.. Toivottavasti.. Neulotaan sitten jouluaattoa edeltävänä yönä hampaat irvessä viimeisiä silmukoita :D

Päivittelen tilanteita tänään päivän mittaan, vähän kerrallaa. Ilmoituksia on tullut jonkun verran, kun eilen(?) kävin katsomassa postilootasta :)

Itse olen tätä asiaa pohtinut yksinäni ja meinaan teiltäkin kysellä asiaa: Millaisia tavotteita teillä on KyJyn suhteen? Neuloa varaston langoista, neuloa pelkkiä sukkia, saada 10kg lankaa kulutettua?? Omia tavoitteitani en ole vielä oikein saanut päätettyä, mutta tänään meinaan tehdä omaan blogiini tavoiteaiheisen postauksen(+ aloitusten esittelyä). Omia tavoitteita voi vaikka tähän kommenttiboksiin jättää tai vaikka voihan niistä tehdä omaan blogiin postauksen ja (suora)linkata kommentteihin ;)

Viettäkäähän reippaat 2 viikkoa aloitellen ja jo aloitettuja editäen ja muistakaa lähettää raportti sitten, kun kaikki 24 työtä on saatu alulle! :)

11 kommenttia:

 1. Sukkia ainakin tulee roppakaupalla erilaisia - 17 aloitusta jo tehty, muutamissa toinen parista valmiina. -puikkoja ei ole tarpeeksi eikä kerkiä neuvoa niin niopeasti kuin halusaisin kun on marjojen säilöntäaika menossa

  VastaaPoista
 2. Mä olen saanut kaikki aloitukset aloitettua.
  Tavoitteena on neuloa mahdollisimman paljon lankoja pois varastosta ja ostaa mahdollisimman vähän uutta.
  Samoin halusin opetella jotakin uutta mitä en ole vielä tehnyt,niinpä minulle uutena tulee kirjoneuleita ja isompia huiveja.

  VastaaPoista
 3. Minulla olisi vielä 10 aloitusta tekemättä... Eiköhän se onnistu on kuitenkin vielä 2 viikonloppua aikaa aloitella vaikka yötä myöten ;) pelkään vain, että nälkä kasvaa syödessä. Siis sitä, että tulee aloitettua liian isoja töitä ja saako niitä sitten lopulta valmiiksi???

  VastaaPoista
 4. Minun oli tarkoitus käyttää lankoja varastosta, mutta pahaksi onneksi sattui alennusmyynnit tähän samaan aikaan, joten lankesin ostamaan uusia lankoja. Onneksi olen aloittanut töitä myös vanhoista langoista.
  Muutama aloitus on enää aloittamatta, sitten on kaikki puikoilla tai koukulla.

  VastaaPoista
 5. Ei taida olla kuin 6 aloitusta vasta. Kyhäilyt vie kaikki "voimat", onneks on viimeinen työ loppusuoralla. Sitten vaan tiuhaan tahtiin aloituksia puikoille.
  On noit lankoja sen verran varastoitu, että ei tartte ostella. ja varmaan aika monet sukat tulee tehtyä ja muita pieniä hommia. Villapaita ois haave, mutta en usko omaan kärsivällisyyteen...

  VastaaPoista
 6. 10 aloitusta uupuu vielä. Viitisen työtä on valmiina, mutta suurin osa niistä päättelemättä, pingottamatta ja blokkaamatta.

  Minullakin oli tarkoituksena neuloa lankavarastoa pois. Näin olen tehnytkin, mutta samaan aikaan hamstrannut aivan liikaa uusia lankoja.

  Alkuperäiset suunnitelmat lensivät nurkkaan jo toisen työn kohdalla. Elän tällä kertaa hetkessä ja aloittelen töitä, joihin löytyy valmiiksi langat kotoa ja mihin jonkinmoinen tarve ilmenee. Puikkoja olen joutunut tätä projektia varten ostamaan lisää, mutta niitä olikin alun pitäen vähän liian vähän. Niin... ja joululahjojakin näistä piti mukamas tulla, mutta suurin osa taitaa kyllä päätyä käyttöön minulle itselleni jo heti valmistuttuaan.

  VastaaPoista
 7. Minä ajattelin käyttää tätä hyväkseni ja tehdä mahdollisimman paljon joululahjoja, myös elukoita joulumyyjäisiin.
  Aika paljon vielä puuttuu, mutta suunnitelma on jo tehty.

  VastaaPoista
 8. Minulla on 20 aloitettua, neljä uupuu. Yhden työn silloin alussa tein intopiukeena alusta loppuun, mutta sitten vaihdoin taktiikkaa ja vauhdilla vain aloituksia puikoille, nitkuttelen aloitettuja sitten omaan tahtiini hötkyilemättä valmiiksi.

  Yhtään en ole ostanut uusia lankoja näitä kyjyjä varten - vanhoilla mennään. Tavoitteena tehdä myös noita myssyjä syksyä ja talvea varten sillä tarvetta ja toiveita kotijoukoilta on tullut:)

  VastaaPoista
 9. Mä olen nähtävästi aloittanut 14 työtä tähän mennessä, lomallakin sain muutaman alulle :). Mun suunnitelmalistalta ei ole lopultakaan kovin montaa päässyt oikeasti puikoille tai koukulle, niin se mieli muuttuu, kun selaa nettiä ja lehtiä... hyi mua :). Noh, vielä 10 on aloitettava ja saakin laittaa pian vipinää kinttuun, kun kohta ollaan jo elokuussa!

  Uutta lankaa olen ostanut ja jonkin verran käyttänyt myös varastossa ollutta ja olevaa lankaa. Tavoitteita ei langan suhteen oikeastaan ole. Yritän löytää omasta jemmasta, mutta ei ole paha asia, vaikka "joutuu" ostamaan lankaa. Lopullisen kulutuksen näkee sitten aikanaan.

  VastaaPoista
 10. Yhdeksän aloitusta puuttuu vielä, mutta toisaalta seitsemän on jo valmistunutkin, kaikkia en ole vielä kuitenkaan postannut. Eli homma etenee.

  Tavoitteena oli alkutilanteessa minulla se, että saisin kutistettua omia lankavarastojani, mutta lahjoiksi meneviin olen antanut itselleni luvan ostaa uuttakin neulottavaa.

  Toinen tavoite on se, että opettelen muutaman uuden tekniikan tai mallin. Aina on kiva oppia uutta :)

  VastaaPoista
 11. Minä olen tehnyt näitä Kyjyjä vähän fiilisten mukaan ja myös sen mukaan mitä lankoja on sattunut korista löytymään, tänään kävin ostamassa kassillisen uusia, kun alkavat loppua kesken :)

  Sen suurempia tavoitteita ei nyt ole, aluksi ajattelin tekeväni joululahjoja mutta lahjojen saajat lukevat blogiani joten päätin tehdä niitä noiden Kyjyjen "sivussa"..
  Nyt kun Kyh loppui niin voin aloittaa noita suurempia töitä, pari paitaa pitäisi tehdä ja pari peittoa, joten ei kyllä tekeminen lopu kesken :)

  VastaaPoista