torstai 7. heinäkuuta 2011

Settien tekijöille tiedoksi

Mun puolesta ja mielestä (ja toivottavasti teidän muidenkin) riittää, että setin ekan työn saa alulle määräaikaan (10.8.2011) mennessä. Jos teet esimerkiksi vauvan sukat, myssyn ja lapaset settinä, riittää, että saat alulle vaikkapa myssyn. Ne muutkin kun tarvii kuitenkin aloittaa ja tehdä valmiiksi, jotta setti lasketaan yhdeksi työksi.

Tämä oli siis vain esimerkkinä. Itse virkkasin (liian) pienen pöytäliinan ja siihen tarvii keksiä nyt jotain lisuketta, että ei jää alamittaiseksi :).

13 kommenttia:

 1. Samaa mieltä :) Mullakin on suunnitelmissa vauvan vaatteita ja jos takista tulee liian "pieni" KyJyksi niin sitten teen sukat samaan settiin.

  VastaaPoista
 2. Näin minä jotenkin ihan luonnollisesti ajattelinkin:) Itse tosin yhtenä KyJy työnä aloitin kaikki kolme tiskirättiä samalla kertaa, malttamattomana;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun laitoit infoa tuosta. Itse olen miettinyt juuri tuota setti ongelmaa. Ei mitenkään että pilkun viilaaja olisin... ;)

  VastaaPoista
 4. onko mun raportti tullut perille jossa oli kolme valmistunutta työtä

  VastaaPoista
 5. Kauhistus! Raporttisi tuli perille, marelo. Olin aamulla päivittämässä listoja ja jätin näköjään puolitiehen, pahoittelen! Nyt olen lisännyt lokeroosi: http://kyjy2011.blogspot.com/2011/06/marelo.html .

  Katsoisitko, onko linkit lokerossasi oikein? Olit laittanyt yhden linkeistä kahteen kertaan.

  VastaaPoista
 6. Kaikki on oikein ja anteeksi kun olen kaksi kertaa laittanut saman. En edes itse huomannut sitä. KIITOS huomaavaisuudesta

  VastaaPoista
 7. Roina on taas menossa mukana, netti on temppuillut nyt vuorokauden, nyt toimii :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä kun selvensit, ettei tule niin paljon paineita :)

  VastaaPoista
 9. tuli mieleen onkos joku jo valittanut siitä että tehdään vauvan setti ja aloitetaan myssystä....

  VastaaPoista
 10. ertzu, ei ole tullut valituksia. Ajattelin vaan selventää asiaa. Joillekin kenties olikin itsestäänselvyys, toisille ei.

  VastaaPoista
 11. Simpura, viestisi on tullut. Lomaillessani Roina päivittää tietoja jokaisen lokeroon. Kännykällä olisi hankalaa :).

  VastaaPoista