sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

2 472

Tiedättekö, mitä tuo otsikko tarkoittaa? En pidä jännityksessä, vaan kerron heti :). Jos kaikki KyJyyn osallistuneet aloittavat 24 työtä ja saavat ne valmiiksi viimeistään jouluaattona, on me saatu tehtyä huikeat 2 472 työtä puolen vuoden aikana!

9 kommenttia:

 1. Siinäpä hyvä houkutin kaikille tehdä oma osuutensa :)

  VastaaPoista
 2. No huhhuh. On siinä melkoinen määrä! Ja varmasti tulee mukavat grammamäärätkin!

  VastaaPoista
 3. Onpas siinä projekteja! Oliskos hyvä lisä, jos kaikki osallistujat laittaisi loppuraportissa valmistuneisiin projekteihin kuluneet gramman (ja metrit!)? Olisi tosi kiva sitten tietää, paljonko me lankaa kulutettiin yhdessä! ;) Onhan siinä tosin aika paljon laskemista meille emoille, mutta minä ainakin olen valmis siihen :)

  VastaaPoista
 4. Kaikenmoinen tilastointi on hauskaa pientä nippelitietoa! :) Ainakin omalta osaltani aion laskea grammat ja metrimäärät, saapahan jotakin todistetta siitä että tarvikevarastot ovat edes hieman huvenneet! ;)

  VastaaPoista
 5. Vau tulee siinä valmista. Ihanaa nähdä mitä immeiset saavat aikaiseksi. Mulla on sellaisia lankoja missä ei ole vyötteitä, joissain ei ole metrejä ja joidenkin kohdalla en edes merkkiä muista. Joten saanen vain grammat listattua.
  TiinuK

  VastaaPoista
 6. Juu huikea määrä töitä jos kaikki valmistuu ja itse merkkaan kyllä grammat ylös kun samalla supistelen neulomonpuolella

  VastaaPoista
 7. On siinä tulossa työ poikineen! Vau!
  Mie laitan kyllä ne grammat ylös, mutta metrit jätän muille...

  VastaaPoista