perjantai 3. kesäkuuta 2011

Selvennys

Selvennyksen ja tarkennuksen vuoksi: kun olet saanut alulle kaikki 24 työtä, laita sähköpostilla lista aloittamistasi töistä. Se lisätään tänne blogiin ja täydennellään linkeillä tai kuvilla (jos olet blogiton) sitä mukaa, kun työt valmistuvat. Muista siis ilmoittaa myös aina, kun olet saanut työn valmiiksi :).

Viimeinen työ on saatava alulle viimeistään 10.8.2011. Mikään ei estä aloittamasta kaikkia vaikka ensimmäisen viikon aikana, jos siltä tuntuu. Jos saat jonkin työn valmiiksi ennen 10.8., ei sekään ole ongelma.

4 kommenttia:

 1. Laitoin tiistaina sähköpostia, että ilmoittautuisin mukaan, mutta en ole tuossa listassa. Onkohan viestini tullut perille.

  VastaaPoista
 2. Jopas. En löytänyt viestiäsi sähköpostilaatikosta. Jos olet neulomolainen (nimimerkkisi ainakin kuulostaa tutulta :)), laita mulle tiedot vaikka yv:nä ja mä lisäilen listaan.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Tarkentaisin vielä yhden jutun. Pitääkö jossain julkaista listaa suunnitelmista mitä aikoo tempauksen aikana tehdä? Täällä/ilmoitus sähköpostilla tai omassa blogissa?

  Suunnitelmia on vaikka miten, mutta entäpäs jos käy niin, että teen 24 paria villasukkia?

  VastaaPoista
 4. Anne-Mari: suunnitelmia ei tarvitse laittaa blogiin eikä sähköpostittaa meille. Jos haluaa pohtia "ääneen", voi toki laittaa listaa blogiinsa. Sitten, kun olet aloittanut kaikki KyJyn 24 työtä, laita lista s-postilla. Sitä listaa sitten päivitetään sitä mukaa, kun töitä valmistuu. Jos päätät aloittaa 24 paria villasukkia KyJyssä ja ne kaikki aloitat 10.8. mennessä, niin sitten voit mainita tän sähköpostitse :).

  VastaaPoista