perjantai 24. kesäkuuta 2011

Ohjeistusta, muistutusta...

Nyt on jokaiselle oma lokero, johon lisätään listat ja blogittomien kohdalla myös valokuvat.

Muistathan lähettää viimeistään 10.8.2011 listan kaikista töistä, jotka olet aloittanut KyJyssä. Osoite on edelleen aatostaattoon@gmail.com. Yhteensä listalla pitäisi olla 24 aloitettua työtä. Jos saat jotain valmiiksi jo ennen 10.8., voit mainita senkin sitten, kun listan lähetät ja laittaa mukaan linkin, joka vie ko. postaukseen blogissasi. Listojen lähettämisen jälkeen voit ilmotella sitten yksitellen, kun olet saanut jonkin työn valmiiksi. Tai voit odottaa, kunnes olet saanut useamman valmiiksi, ihan kuinka vain.

Aloitetut kuitenkin yhtenä viestinä, jotta emojen (mielen)tervys säilyy jotenkin edes ;). Muutoin tulisi tiputellen 2 424 viestiä sähköpostiin... Ja tuleehan niitä viestejä muutenkin, sillä valmistuneet raportoidaan meille kenties yksitellen.

Kun viestität valmistuneen työn, muista:
- laittaa suora linkki blogisi postaukseen, jossa kerrot ko. työstä (Novitan blogeissa ei tosin taida olla tällaista hienoutta...)
- laittaa viestiin mukaan nimimerkki, jolla olet KyJyssä mukana. Tällöin osataan laittaa linkit oikeaan lokeroon.

Jos on jotain kysyttävää, kommenttia voi aina jättää :). 

Lisäys 28.6. Me emot päivitetään jokaisen lokeroita. Samalla päivitetään tunnisteita. Nyt esimerkiksi mulla on tunnisteena "sunflower". Sitten, kun mä olen saanut ekan työn valmiiksi, muutetaan tunnistetta ja siinä lukee "sunflower 1". Silloin näkee, että mä olen jotain saanut tehtyä valmiiksi. Näitä ei kuitenkaan tehdä ennen tuota elokuun 10. päivää, sillä silloin vasta tarvii teidän lähettää lista aloitetuista töistä. Silloin viimeistään siis. Moni varmasti saa jo töitä valmiiksi ennen ko. päivää, mutta älkää antako sen häiritä/haitata. Onpa sitten enempi katseltavaa kerralla :).

4 kommenttia:

 1. Miten näkee, että lokeroon on tullut lisäystä? Eihän ne kommentit taida näkyä uusina meille, jotka emme ole perustaneet blogia vai näkyykö? Joutuuko jokaisen lokeron katsomaan erikseen?

  VastaaPoista
 2. Lisäsin tekstiä postaukseen, vastaako se kysymykseesi?

  VastaaPoista
 3. Miten käy jos jokin projekti alkaa kertakaikkiaan tympiä ennen joulua ja kyseisestä langasta haluaisikin tehdä jotain ihan muuta? Voiko työtä enää vaihtaa aloituis ajan umpeuduttua? Meneekö koko hanke silloin puihin?

  VastaaPoista
 4. Työtä ei voi vaihtaa enää aloitusajan umpeuduttua, sillä lista aloitetusta on lähetettävä sähköpostilla viimeistään 10. päivä elokuuta.

  VastaaPoista