keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Palkintoja!

Lilian ehdotuksesta laitetaan listaa palkinnoista, mitä tullaan jakamaan! :)

Ihalaiska laittaa jakoon itse neulomansa huivin (lähettää itse suoraan), menee äänestyksessä toiseksi eniten ääniä saaneelle :)

Marelo laittaa arvottavaksi palkintoja kaikkien kesken (lähetetty Lilialle) :)

Lila tekee kaksi satsia silmukkamerkkejä: 10 kpl yhteen satsiin (neljä avattavaa ja kuusi kiinteää). Mukaan myös molempiin satseihin neulojankorvikset.

Drucilla työstää yhden KyJy-projekteistaan palkinnoksi.

Mammukka laittaa jaettavaksi yhden Marimekko-kankaisen tyynyliinan.

Krista lupaa palkinnon arvottavaksi kaikkien kesken, joiden KyJy-töiden yhteenlaskettu langankulutus on 5 kiloa tai enemmän. Tarkoitus kannustaa niitä, jotka tekevät ehkä vähän isompia töitä =).

Katjuksa ompelee kaksi projektipussukkaa, jotka postittaa itse voittajille näiden kriteerien mukaan:
** Onnistuu KyJyssä, eli saa vaaditut työt jouluaattoon mennessä valmiiksi JA on kuluttanut ENITEN (grammamääräisesti) lankaa.
** Onnistuu KyJyssä, eli saa vaaditut työt jouluaattoon mennessä valmiiksi JA on kuluttanut näihin töihin VÄHITEN lankaa kyjyilijöistä.

Appelsiini  haluaa tarjota jotakin palkinnontynkää värikkäimpiä töitä tehneelle kyjyläiselle. Emot saavat diktaattorimaiset oikeudet valita värikkäimmät kyjyt aloittaneen ja lopettaneen osallistujan. Appelsiini lähettää palkinnon itse ja se sisältää kaikenlaista käytännöllistä, höpöä ja söpöä :).

Sunflower eli minä eli toinen emoista haluaa palkita kauneimman huivin tekijän. Valitsen itse palkinnon saajan. Palkintona on voittajan valitsema maksullinen ohje joko Ravelrystä tai Twist Collectivesta. 

Zelda laittaa tarjolle yhden vyyhdin hänen itse värjäämäänsä sukkalankaa. Palkinto arvotaan kaikkien kesken.

Pirjo tekee kaksi palkintoa; amigurumeiden innoittamia penaaleja, joiden sisälle tulee tarpeellista käsitöihin liittyvää. Palkinnot voidaan yhdistää johonkin toiseen palkintoon tai sitten vaikka jakaa kannustuspalkintona parhaimmasta yrityksestä ;) Tai arpoa kaikkien osallistujien kesken... tämä on vielä mietinnässä.


***********************************

Palkintoja voi siis lähettää Lilialle, joka kerää niistä isompia voittoja, MUKAAN POSTIMERKKEJÄ!

Tai, jos haluaa voi sähköpostin kautta ilmoittaa, jos haluaa itse laittaa jakoon jonkun palkinnon, jonka itse lähettää. Voi ilmoittaa, mikä se on, mutta ylläripalkinnotkin kelpaa! :) Myös arvontaperusteen voisi ilmoittaa (kaikkien kesken arvottava, koko projektissa onnistunut/epäonnistunut...)

Tähän postaukseen voitaisi listata palkintoja sitten :)

P.S Muutama sähköposti oli tullut, joissa ilmoitettiin valmiista töistä, täytyy keskustella Sunflowerin kanssa, miten toimitaan, että laitetaanko siis linkit listaan vasta väliraportissa vai, voiko valmiita töitä jo ilmoitella..


1 kommentti: