keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

No hyvä on :)

Roina mainitsi alemmassa postauksessa, että jonkin verran on tullut jo raportteja valmistuneista töistä, vaikka ei vielä tarvitse niitä raportoida. Olkoon niin, että voitte raportoida jo nyt valmistuneet työt :). Ja varmasti kaikki muistaa, mihin mennessä pitää raportoida aloitetut, eikö niin? ;)

Muistuttelen edelleen: kun laitatte raporttia, muistakaa laittaa ehdottomasti mukaan nimimerkkinne ja suora linkki bloginne postaukseen, jossa työstä kerrotte. Jos ei ole blogia, kuvaa tulemaan ja tokihan voitte työstä jotain sanoakin :). Jos ei ole blogia, mutta olette esim. Ravelryssä, voitte antaa linkin Ravelryn projektisivuun. Kuva laitetaan silti "lokeroon" tänne blogiin, mutta lisäkuvia voi sitten käydä katselemassa Ravelryssä.

Ja nyt mä lähden tekeen ekaa linkkiä omaan lokerooni :).


Roina edit: Ne jotka linkittävät Ravelryyn, muistakaa ottaa linkki siitä, missä lukee ''edit this project''-nappulan vieressä olevasta ''share this''-nappulasta. Siitä painamalla sen kohdalle tulee pieni lokero, jonka alareunassa on ''share this page''-linkki(painakaa!), sitten valitaan joko ''invite'' tai ''public'' (itse käytän publicia). Kun tekee näin, projektisivun näkevät myös ne, jotka eivät ole Ravelryyn kirjautuneita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti