sunnuntai 28. elokuuta 2011

Galluppia taas: Miten KyJy etenee ja uskotko saavasi sen kokonaan suoritettua?

Ensinnäkin pahoitteluni, kun blogiin raportiti on tulleet niin myöhään tällä viikolla. Muutama vielä tarkistamatta, mutta koitan ehtiä hoitaa sen huomen aamulla ja lisään ne viikon 34 postaukseen :)

Galluppia pystyyn taas:
1. Mitenkäs KyJysi ovat edenneet? Onko paljon valmiina, millaisissa vaiheissa työsi ovat yms?
2. Uskotko saavasi kaikki 24 aloitusta valmiiks jouluaattoon mennessä?

Omat vastaukseni:
1. Hmm.. Varsin hitaasti. 2 on valmista ja ne olivatkin aika pikaneuleita. Suurin osa lopuista on vielä pahasti kesken. Tällä hetkellä pakerran suurinta ja haastavinta työtäni, palmikkotakkia, jossa tulee kestämään vielä jonkin aikaa.. :D
2. Rehellisesti sanottuna en usko tippaakaan, että ehdin saada valmiiksi kaikki työni.. Sen verran huonolta näyttää tällä hetkellä. Yritys on silti kova ja into (koitetaan) pidetään loppuun asti yllä ;)

Viettäkää mukava viikko! :)

24 kommenttia:

 1. 1) Valmiina 8/24 (osa päättelemättä), lähes kaikki loput on tasolla "silmukat luotu". Ihan hyvässä vaiheessa olen. Vähän jännittää jäljellä olevat pari huivia, parit villahaalarit ja kolmet sukat. Olen yleensä superhidas sukkien neuloja, tylsistyn helposti niihin. Mukana on onneksi välipaloiksi vielä nopeita pikkujuttuja.

  2) Tiukkaa tekee, että valmista tulee, mutta yritän kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Valmiina 17/24, mutta jäljellä kaikki isotöiset. Ja virkkaushomma, johon ei sormet tahdo vieläkään oikein taipua. :/
  Tiukkaa tekee saada tuo tunika ja peitto valmiiksi, niiden teko puuduttaa jo nyt ja mieli tekisi aloitella jo vaikka mitä uutta...

  VastaaPoista
 3. 1. Valmiina 4/24 ja tulossa on lisää...muutama puolikas tehty, parissa kolmessa vain silmukat luotu edelleen. Paksummista langoista valmistuu nopeammin ja ensiksi...
  2. Kyllähän ne sentään jouluksi:) Innostuin lisäksi sukkasatoonkin...
  Tsemppiä kaikille neulojille!

  VastaaPoista
 4. 1. Valmiina on seitsemän työtä. Hyvässä vaiheessa ovat muutkin, moni työ on viimeistelyä vailla.

  2. Uskon kyllä vakaasti, et saan loputkin työt valmiiksi määräaikaan mennessä, tosin jo nyt vallitettavasti tiedän, ettei valmistu kuin 23, koska yhden työn (miesten neulotut tossut) jouduin purkamaan; ei kenelläkään miehellä ole sellaisia lapiojalkoja! :D Niiden tilalle oli pakko väsätä sukat, koska ne menevät häälahjaksi ja häät ovat jo ensi viikonloppuna.

  VastaaPoista
 5. Vähän on valmistunut (4) mutta monta on jo tosi pitkällä. Keskityn tekemään erilaista kerralla valmiiksi saakka ( telkkuneule, vaativampi, kassipikkuinen ) niin ei tarvitse koko aikaa muistella missähän tässäkin ollaan menossa :-).

  Yleensä en anna periksi kuin pakon edessä, joten eiköhän nämä valmistu!

  TiinuK

  VastaaPoista
 6. 1. Valmiina on tällä hetkellä viisi työtä.Lisäksi yksi viimeistelyä vaille ja yhdestä sukkaparista puuttuu kärjet. Teen joka toisen työn sukkia ja joka toisen jotain muuta ( huivi, lapaset, pipo, vauvan peitto).
  2.Tarkoitus olisi saada kaikki valmiiksi viimeistään jouluksi. Olen asettanut tavoitteeksi viisi työtä kuukaudessa. Elokuussa ainakin olen ko. tavoitteen saavuttanut.

  VastaaPoista
 7. 1. Valmiina on 8/24. Lopuista töistä on kaikista pari kerrosta tehty eli melko alkutekijöissä vielä.
  2. Tiukkaa tulee tekemään. Tavoite on saada yksi työ viikossa tehtyä, mutta nyt alkaa opiskelut ja se pakostakin vähentää neulonta aikaa. Mutta periksi en vielä anna.

  VastaaPoista
 8. 1. 11 valmiina, tosin 11.on vielä raportoimatta!
  Nyt kyllä tökkii pahasti KyJyjen jatkaminen,( kun tekee mieli neuloa kaikkea muuta) mutta jospa tämä kyllästymisvaihe menee ohi....suurin osa lopuista keskeneräisistä on kyllä suht.hyvin edenneet!

  2.Epäilyttää...mutta onhan aikaa vielä jäljellä ruhtinaallisesti!

  VastaaPoista
 9. 1. Ihan mukavasti sujuu eli 18/24 valmiina. Muutama iso työ ihan alkutekijöissä.
  2. Toivottavasti valmistuvat ennen joulua...
  joskus epäilyttää ;)

  VastaaPoista
 10. Valmiina 8. Nyt olen neulonut yhtä suuritöisimmistä, ja välillä pienempiä esim. sukkia. Terästäytyä pitää jotta saa kaikki jouluksi valmiiksi.

  VastaaPoista
 11. Valmiina 5/24. Pari työtä on hyvällä mallilla, mutta loput aivan alku tekijöissään. Innolla odotan äitiysloman alkua. Josko pääsisin viimein kunnolla vauhtiin :)

  VastaaPoista
 12. 1. Valmiina vasta 4/24..Kuitenkin yksi isompi työ tehty ja toinen tekeillä..
  2. Tiukkaa tekee.. kun tuo sukkasatoki alkaa ja muut harrastukset. Sisulla yritän kuitenkin tehdä kaikki. Siis ainakin yritän =)

  VastaaPoista
 13. Kahdeksan taitaa olla valmiina vasta. Uskon kuitenkin, että saat aloitetut tehtyä ennen joulua. Listalla on vain sukkia, lapasia ja huiveja, joita työkiireidenkin ohessa ehtii muutaman kerroksen neulomaan. Uusia lankoja on kuitenkin pakko ollut ostella, ovat niin ihania. Ehkäpä sitten kevään projekteihin pääsevät ne.

  VastaaPoista
 14. Edittiä edelliseen: siis SAAN tehtyä.

  VastaaPoista
 15. 1. Valmiina on puolet. Keskeneräisistä pari ihan hyvässä vaiheessa mutta suurin osa vasta alkusilmukat luotuna. Ihanaa kun keskeneräisten määrä vähentynyt, _noin_ 20 keskeneräistä ei ole mun juttu!
  2. Uskon että valmistuvat hyvinkin jouluksi - jollei sitten joku jää ufoksi ja mielenkiintoisempien jalkoihin.

  VastaaPoista
 16. 15 valmista, 3 odottaa viimeistelyä ja 6 pahemmin kesken. Uskon saavani kaikki valmiiksi.

  VastaaPoista
 17. 15 valmiina :) Uskon, että saan tehtyä kaikki kyjyt, sen verran perfektionisti täytyy olla! Jäljelle jääneet ovat kaikki hieman isompitöisiä, paitaa ja peittoa, mutta onhan tässä vielä aikaa ;)

  VastaaPoista
 18. 1. valmiina kaksi, joista vielä on kuvat ottamatta ja raportti lähettämättä. 6 sukkaparia on vähää vaille valmiita. Kaikki neulevaatteet ovat reilusti vaiheessa, eniten on tehty kirjoneulepuseroa takakpl neulottu. Sukkaparejakin olen jättänyt välitöiksi tarkoituksella.
  2. Parempi olisi valmistua jouluksi, koska iso osa on joululahjuksia tai-kukkia. Neulepeitto on se suurin haaste, joka saattaa tehdä tiukkaa. Lähestyn vaihetta 1/4 neulottuna, mutta sitten on vielä kaitaleitten yhdistäminen... Onneksi aikaa on useita viikkoja, ja väliin osuu pari lomaviikkoakin.

  VastaaPoista
 19. Kaheksan eli yks kolmasosa valmiina, mut ne on kaikki semmosia hiukka pienempiä töitä (pipo, huiveja, säärystimiä) No on siellä yks isompi eli se läppärilaukku, mutta muuten kaikki suuremmat työt on vielä vaiheessa - ja niitä on ihan liikaa mun voimille. Ja nyt rupes kyynärpääkin vaivaamaan=( Mut teen minkä jaksan ja ehin! Katotaan mihin se riittää.

  T. Mammukka

  VastaaPoista
 20. Valmiina on kahdeksan työtä, kuudet lapaset ja kaksi huivia. Toinen huiveista on pingottamatta ja kuvaamatta, kolmet lapaset kuvaamatta ja kaikki bloggaamatta. Nyt on monta isoa työtä edennyt paljon, jos tässä vaikka ehtisi hoitamaan tuota dokumentointia.

  VastaaPoista
 21. 1. Puoliväli lähestyy ja silloin olisi tarkoitus saada puolet valmiiksi, myös joku uusi iso... Kymmenkunta työtä on valmiina/lähes valmiina ja muutamia pieniä töitä on vielä jäljellä, jotka saan illassa-parissa halutessani valmiiksi. Muutama aloitus on vain ihan muutaman rivin edenneenä ja parin työn edistäminen ei (enää tai nyt?) kiinnosta yhtään. Osa "valmiista" on myös niin, että jos aikaa joulukuussa on, voin niitä täydentää, mutta voin myös tarvittaessa päättää että työ on valmis, eli kriteerit täyttyvät kuitenkin jo.

  2. Kovasti yritän uskoa että valmista tulee, jos ei tule, niin korkeintaan 1-2 jää vaiheeseen. Mutta kun yli puolet ajasta on jäljellä, niin uskottava on. :)

  VastaaPoista
 22. 1. Vamiina 12 työtä, 13 kesken. Suuri töisimmät on ihan alkutekijöissään... Huiveja vaan tekee mieleni neuloa ;)
  2. Toivon, että saan kaikki valmiiksi, varma en vielä tässä vaiheessa ole ollenkaan :D

  VastaaPoista
 23. voinen sanoa etten saa valmiiksi kaikki, koska osan kohdalla käynyt plääh ja purkuunkin on osa mennyt.

  VastaaPoista
 24. Sellainen vaan tuli mieleen, että voisiko meille hitaammille kyjyilijöille saada jatkokauden jouluAatosta 2011 juhannusAattoon 2012? :) Vai onko se jo oma tempauksensa...

  VastaaPoista