perjantai 5. elokuuta 2011

Mikä on haasteellisin työsi, entä helpoin?

Laitetaas galluppia, kun kohta alkaa kaikilla olla selvillä KyJyn työt :). Mikä listallasi oleva työ on mielestäsi haasteellisin ja miksi? Entä mikä on "tän mä osaan tehdä vaikka silmät kiinni" - mikäli jotain itsellesi helppoa olet myös listallesi valinnut? Perustelut tähänkin olisi kiva saada.

21 kommenttia:

 1. Haasteellisin on ehdottomasti huivi, josta alkujaan piti tulla Arroyo, mutta innoissani loin liikaa silmukoita ja en sitten jaksanut purkaa ylimääräisiä... Sitten katselin pitsimallia ja mietin, että pitää sitä vähän muuttaa, että tulee mieleinen ja nyt se on aivan vaiheessa ja siitä todellakin tulee jotain ihan muuta. Toivottavasti ensimmäinen ihan itse suunniteltu huivi? Helpoin on Olga sukat, joita tulee kaksi eri väriversiota ja ne on valittu siksi, että jotain helppoa saa valmiiksi asti ja melko nopeasti, ettei aivan toivottomuus iske näiden kaikkien keskeneräisten keskellä =D

  VastaaPoista
 2. En ole yhteenvetoa vielä pistäny mutta aloitukset toki on jo. Haasteellisin on torkkupeitto. Minulle viimeistelyt on tosi rankkoja =( ja tuskin tarvii selitellä miten pelkään asiassa käyvän.Sukaton helpoin juttu, koska tykkään neuloa ihan perussukkaa. Ihanaa tv:n ääressä tehtävää hommaa =)

  VastaaPoista
 3. Harunihuivi oli haasteellisin, sillä se oli ensimmäinen englanninkielinen ohje minulle ja helpoin on varmaan tuo jambolangasta tehty palmikkopipo, koska valmistui joutuisasti.

  VastaaPoista
 4. Haasteellisin on Panache-huivi! Ja helpointa tietysti on puikotella noita perussukkia :)

  VastaaPoista
 5. Pari aloitusta vielä puuttuu. Olen valinnut töiksi aika perusjuttuja tai sellaisia, joita olen jo aiemmin tehnyt. Syksyllä on työkiireitä, joten on mukava vain napata jokin neuleista käteen ilman ylimääräisiä säätöjä.

  VastaaPoista
 6. Torkkupeitto hirvittää jo edeltäkäsin, noinkohan ehdin sen valmiiksi tekemään. Apinoita puolestaan tulee melkein liukuhihnalta, niin monta on niitä jo tullut tehtyä :)

  VastaaPoista
 7. Minä en ole vielä tehnyt kaikkia aloituksia, mutta tähän mennessä aloitetuista haasteellisin on varmaankin pitsihuivi tai neuletakki (ettei sinne tule virheitä). Helpoin työ on baktus, se on itselleni ihka ensimmäinen baktus, mutta vaikuttaa silti melko "aivottomalta" työltä.

  VastaaPoista
 8. Haasteellisin on Featherweight Gardigan, se kun neulotaan ohuen ohuesta Malabrigo Lace langasta. Helpoin lienee tavissukat jotka tulee kuin itsestään, kun niitä on tullut aikkojen saatossa jotkut tehtyä.

  VastaaPoista
 9. Haasteellisin on varmaan vauvanhaalari, ei siksi että se olisi vaikea tehdä vaan ei vaan oikein huvita sitä tehdä... Helpoimmat on varmaan revontulihuivit, vaikka niitä kyllä tykkään tehdä :D

  VastaaPoista
 10. Haastellisin tulee ehkä olemaan Firebird Shawl ja asiaa ei helpota ollenkaan, että se on mustasta teetee Elegantista, ei tosiaankaan mikään talvi-iltojen tikutteluneule. Helpoin on varmaan perussukat, joita kahdet tähänkin projektiin jo valmistui.

  VastaaPoista
 11. Haasteellisin on mekko itselle Novitan syksy -lehden ohjeella nro 26. Helpoimmin tulee sukat, joita voi neuloa vaikka silmät kiinni.

  VastaaPoista
 12. Minulle on haasteellista kaikki, mitä ei voi kunnolla purkaa. Fame trendistä tehtävä huivi, kid silk paitalankana yms. Mitään kovin haasteellista mallia en edes ajatellut aloittaa, suurin osa on sellaista perusneulontaa. Sukat ja lapaset käyvät sellaisista telkkarinedustaneuleista. Haasteellista voi olla myös saada kaikkia ajallaan valmiiksi.

  VastaaPoista
 13. Ainakin tällä hetkellä haasteellisimmalta näyttää Laika-jakku, olin lukenut mallineuleesta kolme silmukkaa nurjaksi oikean sijaan. Tähän asti neulottu reilu 5cm menee purkuun ja uudelleen neulottavaksi.

  Helpoin on huovutetut lapaset, niitä on sen verran tullut tehtyä että ottaa vaan puikot ja langat käteen ja antaa mennä.

  VastaaPoista
 14. Vastaanpa minäkin tähän: Kaikki aloitukset ei vielä ole kasassa, mutta voin oikeastaan jo vastata tähän, koska tulevat on aika keskitasoa. Vaikein tulee varmaankin olemaan Lovejoy-neuletakki. En ennnen ole niin kovin suuria neuleita tehnyt ja tämä neulotaan top-downina ja siinä on joka toisella kerroksella palmikonkiertoja, joten haastetta piisaa! :D Helpointa onkin vähän vaikeampi valita, koska en ottanut mitään superhelppoja töitä(esim. perussukat). Mutta helpoimpia on ollut Hitchhiker-huivi, Boneyard-huivi, Honey Cowl, LaLa's Simple Shawl ja Blueberry Waffle Socksit. Nuo ovat aika aivotonta neulomista. :)
  Minun mielestä näitä galluppeja voisi olla aina useamminkin. Ei ehkä joka viikko, mutta kahdenviikon välein?

  VastaaPoista
 15. Lista lähetetty tänään aloitetuista töistä!
  Haasteelisinta on keritä tehdä kaikki valmiiksi. Mitä ohuemmilla puikoilla teen, sen haasteellisempaa on tehdä näillä nivelrikkosormilla.

  VastaaPoista
 16. Juuri lähetin listan aloitetuista töistäni.
  Haasteellisin työ listallani on Fifi-huivi, koska en ole koskaan aiemmin tehnyt huiveja. Helpoimmaksi nimeän patalaput ja tiskirätit.

  VastaaPoista
 17. Aloitin juuri viimeisen työni. Laitan listan tulemaan viimeistään huomenna. Helpoin työni on luultavasti Mario-myssy, siihen kun ei tule ollenkaan pitsiä tai palmikoita. Ja haasteellisin voisi olla crystal pipo, koska en tiedä miten jatkan sitä resorin jälkeen. Malli on siis täysin oma.

  VastaaPoista
 18. Minä ilmoitan nyt virallisesti, että jätän leikin kesken. 13 työtä ennätin aloittaa lopettamis päätökseeni mennessä. Elämä toi tullessaan uusia tuulia, joidenka vuoksi nyt on haaste tuntunut liian mahdottomalta. Kiitos tähänastisesta :)

  T:Sarastusta

  VastaaPoista
 19. Haasteellisia on ne monet jakut jotka haalin itselleni tehtäviksi. Ajallisesti myös isoäidin neliö peite. Yllättäen helpoimmiksi koin Annis huivin, jonka tekoa olin turhaan pitkään pelännyt.

  Terveisin Mammukka ja tytöt

  VastaaPoista
 20. Haasteellisin on varmaankin joululahjaksi menevä peitto (koko n. 200 x 150), joka on pinta- ja pitsineuletta kokonaan. Kaitaleista sen teen, mutta painoa yhdelle kaitaleelle tulee kuitenkin reilusti.
  Helpointa on perussukat, joita voisi tehdä unissaankin.
  Haastetta otin tarkoituksella valitsemalla useamman aikuisten neuleen listalle. Eikä niiden 48 kaulahuivinkaan tekeminen ihan helppo nakki ole.

  VastaaPoista
 21. Helpoin työ on varmaan rose mohair pipo syksy 2010 malli 26 ja vaiken on varmaan isoäidin neliö peitto/viltti tai isoäidin nelio laukku puru batikista nimimerkki: ihaa87

  VastaaPoista