keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kuinkas se raportointi tapahtuukaan....?

Lukekaapas kaikki, miten pitää raportoida Raportointi-välilehdeltä.

Suurin osa raportoi oikein mallikkaasti (kiitos siitä), jotkut vielä hieman "sinne päin". Tähän asti olen käyttänyt aikaa tietojen hakemiseen, mutta enää en. Raportointi ei ole vaikeaa, mutta helpottaa kummasti emojen työtä, kun raportoit ohjeiden mukaan. Meidänkin kun pitää ehtiä neuloa ja virkata ;).

6 kommenttia:

 1. auts! nyt ois kyllä kiva saada palautetta, jotta miten on itse onnistunut - oisko ihan paha pyyntö; kun vastaisuudessa tulee raportteja, että vastaatte siihen ihan vaan ok tai jollei tule vastausta, tiedettäis, että metsään meni....

  VastaaPoista
 2. -minnaorvokki-, raportoimasi linkit avautuvat vain, jos on kirjautuneena Neulomoon, sillä linkit vievät Galleriaan (laitoin ne silti). Jos linkit olisivat blogiisi, ne varmaan aukeaisivat kaikille.

  Mielestäni raportoinnista on sanottu sen verran monta kertaa, että ei ole tarvetta vahvistaa sähköpostitse enää. Silloin, jos raportoidut eivät ilmesty lokeroon, on jotain mennyt pieleen.

  Tarvitsee laittaa vain kolme mielestäni hyvin yksinkertaista asiaa:
  1. listalta valmistuneen työn nimi ja numero
  2. suora linkki
  3. nimimerkki

  Nämä seikat on mainittuna myös Raportointi-välilehdellä.

  Roina, mitä mieltä olet: pitäisikö alkaa vastailla jokaisen raportointiin, jos on raportoitu oikein? Vai onko ohjeet sen verran selkeät, että ei tarvitse?

  VastaaPoista
 3. Roina vastaa.. Ei minun mielestä ainakaan tarvisi, jokaiseen viestiin vastata, menikö oikein vai ei.. Meneehän siinäkin oma aikansa, etenkin kun meitä on melkein 100 osallistujaa ja raportoitavia töitä tulee olemaan n. 2000.. Jos meni oikein, ilmestyy raportoitu työ lokeroon muutamassa päivässä, jos meni väärin, ei se siellä todennäköisesti ole.
  Tästä on niin monta kertaa sanottu, että pitäisi mennä perille, jos tätä blogia seuraa, mitä kyllä kannatan!

  VastaaPoista
 4. niin - siis mun linkit on tallentunut siitä listasta, johon olen ne linkittänyt alkujaan...
  pitäisköhän mun vähän fiksailla sitä listaa... tai poistaa kokonaan neulomon blogista...

  joo - ei tarvii meiliin vastata! :)

  VastaaPoista
 5. -minnaorvokki-, linkit on otettu sähköpostistasi ja siinä oli Galleriaan. Neulomon blogi on tietenkin OK. Jos kerrot blogin osoitteen ja minkä päivien postauksissa mitkäkin valmistuneet on, saadaan lista päivitettyä.

  VastaaPoista
 6. Laitoin viimeisimmän valmistuneen Ravelryn linkillä, vaikka se kylläkin on myös blogissa. En osaa käyttää ankkureita, että tajuaisi katsoja, missä kyseinen kuva luuraa.

  VastaaPoista