maanantai 8. elokuuta 2011

Lähetäthän aloitettujen listan tällä viikolla!! + toinen tärkeä huomautus

Aloituksien tulisi pikkuhiljaa olla kasassa, keskiviikkonahan on viimeinen päivä aloittaa töitä! Kun kaikki aloitukset on kasassa lähetä meille lista aloitetuista sellaisessa muodossa, että voimme vain kopioida sen lokeroosi. Laittakaa järjestykseen 1-24 ei 24-1! 
Lähetä lista aloitetuista tämän viikon aikana, viimeistään sunnuntaina! Jos et sitä tee sinut tiputetaan pois ja lokerosi poistetaan blogista. Me emot emme aio huudella kenenkään perään, meillä on muutenkin paljon tekemistä tämän kanssa ja vapaaehtoisesti järjestimme tämän. 
Ja paljon on tullut kyselyjä, pitääkö laittaa pelkkä lista, vai kuvan kera, että ollaan varmoja, että kaikki aloitukset on tehty. Pelkkä lista riittää, koska uskomme ja toivomme, ettei kukaan sentään aio huijata aloittaneensa jotain! 

Ollaan myös pohdittu, että mukanaolijat jotka eivät saa kaikkia aloituksia tehtyä pudotetaan pois leikistä. Tämä asia saattaa muuttua vielä, mutta tämä on ajatus nyt. 
Laitan lisäksi äänestyksen tuohon sivuun, mihin voitte äänestää, sen perusteella pohditaan lopullista päätöstä. Leikistä menee tavallaan idea, jos töitä onkin puikoilla vain 10..

Ja kun laitatte raportteja valmistuneista, laittakaa ne selkeässä muodossa.
Työn numero ja nimi, niin että voidaan vain suoraan kopioida se blogiin ja linkki. Laittakaa myös nimimerkki selkeästi näkyville.

Hyvä esimerkkiviesti voisi olla:
'' Otsikko: Valmistunut KyJy
KyJy#1 Perussukat
http//:kyjy.blogi.com/perussukat
T. KyJyilijä''
Eli työn nimi, blogilinkki(vaihtoehtoisesti kuva!) ja nimimerkki!

Muistakaahan lähettää listanne tällä viikolla!

12 kommenttia:

 1. Laittaisitteko tänne kommentin, kun olette päivittäneet lokeromme, niin jokainen voi tarkistaa että oma lista on tullut perille ja päivitetty.

  t. Lankavakka

  VastaaPoista
 2. Minä katson aina tuolta tunnisteista. Siitä näkee numerosta montako työtä on päivitetty. Nyt odottelen 11. työn päivitystä :)

  Janeli

  VastaaPoista
 3. Ei se numero ainakaan omalla kohdallani vastaa päivitettyjen töiden määrää??

  VastaaPoista
 4. Tunnisteissa ei näy päivitysten määrää! Päivittelemmä lokeroita aina muutaman kerran viikossa, mutta nyt tällä viikolla vähän useammin, kun noita listoja tulee. Jokainen voi silloin tällöin tarkistaa omasta lokerostaan onko kaikki tullut perille ja oikein. Ei kannata hermostua, jos siinä hiukan kestää. Emme laita jokaisen lokeron päivityksestä erillistä kommenttia, kun se(kin) teettää varsin paljon työtä. :)

  P.S Tsekkasin tuon tunnisteen perässä olevan numeron ja en tiedä siitä. Saattaahan se tosiaan olla valmistuneitten määrä, jos sunflower on niitä päivittänyt. Häneltä saadaan selvitys siihen asiaan.

  Ja äänestyksen tulos näyttää varsin selvältä :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen muuttanut aina tunnisteessa olevan numeron, kun on raportoitu valmiista työstä eli jos tunnisteissa on vaikka "roina 5", tarkoittaa se sitä, että Roina on saanut 5 työtä valmiiksi.

  Ideana on ollut myös aloittaa ensi viikon alusta lokero jokaiselle viikolle ja siihen listataan ko. viikolla valmistuneet työt. Tai sitten laitetaan linkki jokaisen sellaisen osallistujan lokeroon, joka on ilmottanut valmistuneista töistä. Lokerossa on sitten linkit valmistuneisiin ja sieltä pääsee katsomaan jo aiemminkin valmistuneita. Tämä osio siis vielä hieman vaiheessa, mutta jotain kehitteillä.

  VastaaPoista
 6. Drucilla, nyt pitäisi olla tunnisteessasi oikea numero, pahoittelen viivettä sen suhteen!

  VastaaPoista
 7. Mä ehdin jo lähettää listani, mutta voinko vielä tänään lähettää uusitun version, kun ajattelin, että voisin sittenkin vaihtaa yhden työn toiseen?

  VastaaPoista
 8. notto, vielä voit lähettää uusitun version. Voit vaikka mainita, mikä työ jää pois ja mikä sen tilalle, niin ei tarvi koko listaa laittaa uudelleen.

  VastaaPoista
 9. Uusi lista lähetetty! Laitoin kuitenkin tulemaan koko listan, koska piti muuttaa töiden numeroita, jotta saan pidettyä ne siinä järjestyksessä missä oon ne aloittanut :)

  VastaaPoista
 10. olen raportoinut kolme työtä yhdessä sähköpostissa j päivitystä ei näy t:ihaa87

  VastaaPoista
 11. ihaa87, kannattaa lukaista raportointiohjeet ja kokeilla raportointia uudelleen.

  VastaaPoista
 12. miksi kyjy töitäni ei ole päivitetty? Vaikka luin ohjeet ja lähetin ohjeen mukaan kolme työtäni puuttuu t:ihaa87

  VastaaPoista