maanantai 1. elokuuta 2011

Muistathan lähettää listan aloitetuista töistä?

Jos nyt vielä kerran toitotan tätä samaa: kun olet saanut alulle kaikki 24 työtä, lähetä lista meille sähköpostilla. Emot eivät käy haeskelemassa tietoja blogeista, vaan jokaisen osallistujan on lähetettävä lista meille ihan itse. Viimeinen päivä on jo se moneen otteeseen mainittu 10.8.2011 - on muuten ensi viikolla! Mukana tempauksessa on 103 ja 6 on lähettänyt ko. listan tähän mennessä. Sähköpostissa kenties yksi tai kaksi lisää, en ole katsonut tänään vielä posteja. Kiirettä ei ole, kunhan jokainen on tietoinen, milloin on viimeinen lähetyspäivä. 

Jostain syystä jotkut ovat olleet siinä luulossa, että pitäisi lähettää myös kuva kaikista aloituksista. Asia ei suinkaan ole niin. Pelkkä kirjoitettu lista riittää.

Jatkossa blogittomat lähettävät kuvan/kuvat valmistuneesta työstä, muut raportoivat laittamalla suoran linkin bloginsa postaukseen. Novitalla bloggaavat poikkeus, sillä siellä ei ole tätä mahdollisuutta. 

Kun laitatte raporttia valmistuneesta työstä tai töistä, mainitkaa selkeästi, mistä työstä on kyse! Me lisätään sitten (suora) linkki jokaisen lokerossa olevaan listaan. Tälläkään kertaa ei ole kiva, jos emojen pitää haeskella tietoja blogista ja pohtia, onkohan kyseessä nyt tämä vai tuo työ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti